Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sate Tusuk Babi of Sapi (varkensvlees of rundvleessate) recept
Sate Tusuk Babi of Sapi (varkensvlees of rundvleessate) recept

Sate Tusuk Babi of Sapi (varkensvlees of rundvleessate)


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 pond vlees is genoeg voor zo'n 20 stokjes satÚ. Snijd het vlees in grote dobbelstenen. Vermeng het vlees met de djinten, het zout, de suiker en de Ketoembar. Bestrooi het vlees met wat peper. Fruit in wat olie de trassi, de knoflook en de fijngesneden ui. Bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de melk en het water toe. Laat alles op een laag vuur sudderen totdat het vocht verdampt is. Prik het vlees aan de stokjes en gril of rooster de sate. Serveer er satÚsaus bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sate tusuk babi of sapi (varkensvlees of rundvleessate) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven