Allergie informatie: Saté makasar (hot)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg mals rundvlees van de haas of mals lamsvlees
- 150 gram uien
- 20 gram knoflook
- 2 serehstengels
- 3 eetlepels korianderpoeder (ketumbar)
- 1 theelepel komijnpoeder (jintan)
- 3 theelepels kunir/curcumapoeder
- 1 theelepel suiker
- 3 eetlepels olie
- 1 rood pepertje
- satéstokjes
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000 - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kerrie Saté Kambing
Met lamsvlees, santen en groene kerriepasta uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Saté makasar (hot)
- Allergieen informatie