Allergie informatie: Pikante spare-ribs van de BBQ of uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo platte sparerib/krabbetjes
- 3 flinke eetlepels tomatenketchup
- kruiden voor varkensvlees
- 3 flinke eetlepels ketjap
- 2 rode pepertjes, zonder pitjes, fijn gehakt of sambal
- 2 theelepels suiker of honing
- 2 theelepels citroensap
- 2 eetlepels(olijf)olie
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Pikante spare-ribs van de bbq of uit de oven
- Allergieen informatie