Allergie informatie: Mexicaanse Saté
Terug naar het receptIngrediënten
- 5oo gram varkensvlees, in blokjes
- 120 gram grote champignons
- 2 stuks uien, in vieren
- 8 stuks verse laurierbladeren
- 1 theelepel cacaopoeder
- 2 theelepels chilipoeder
- 1 teentje fijngewreven knoflook
- 1/2 theelepel majoraan
- 6 eetlepels olie
- peper en zout naar behoefte
Meer Recepten
- Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000 - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Mexicaanse saté
- Allergieen informatie