Allergie informatie: Maïskolf, geroosterd
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik grote maïskolven
- roomboter of margarine
- 0,5 eetlepel (donker)bruine suiker
- scheutje whisky of cognac
- geschaafde amandelen
- zout
- peper
- extra:
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Aardappelen (geroosterd)
Met aardappelen, rode ui en knoflook uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gegrilde maiskolf
Met maiskolf, gembersaus en zoetzure loempia saus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - joser - Rijstsalade met kip en sinaasappel
Met zilvervliesrijst, sinaasappelsap en gegrilde kip uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Maïskolf, geroosterd
- Allergieen informatie