Allergie informatie: Langga Roko (makreel van BBQ)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram makrelen
- 7 sjalotjes
- 3 eetlepels olie
- 5 teentjes knoflook
- Zout
- 5 rode lomboks
- bananenblad
- 1 serehstengel
- saté
- stokjes
- 1 stukje kunyit van ca. 1 centimeter
- 0,5 theelepel ketumbar
- 1 stukje laos van ca. 3 cm
- 5 kermirienootjes
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Langga roko (makreel van bbq)
- Allergieen informatie