Allergie informatie: Lamsbout aan het spit
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 takjes rozemarijn, vers
- 2 takjes salie, vers
- 1 kop olie
- 1,5 koppen munt, gehakt
- 2 eetlepels bruine suiker
- 1 kop water, kokend
- 1 kop wijnazijn
- 3 tenen knoflook, in flinters gesneden
- 1 lamsbout a 2,5 kilo
- zout
- peper
Meer Recepten
- Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Bananenchips
Met bakbananen, gemberpoeder en chilipoeder uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kerrykip van het spit
Met kip, nandan massala en zeezout uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - hots - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Lamsbout aan het spit
- Allergieen informatie