Allergie informatie: Kipburgers met chili-yoghurtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de kipburgers:
- 500 gram kipgehakt
- 0,5 theelepels zout
- 0,25 theelepels peper
- 1 theelepel uitgeknepen knoflook
- 0,5 theelepels vers gehakte Spaanse (chili)peper
- 2 eetlepels paneermeel
- 50 milliliter water
- voor de flensjes:
- 150 gram bloem
- 0,25 theelepel bakpoeder
- 0,25 theelepel zout
- 2 eetlepel gehakte basilicum
- 1 theelepel uitgeknepen knoflook
- 175 milliliter melk
- 1 ei
- voor de saus:
- 200 gram yoghurt
- 2 eetlepels zoete chilisaus
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Kipburgers met chili-yoghurtsaus
- Allergieen informatie