Allergie informatie: Husseini Kebab (Gemarineerde lamsspiesjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo lamsschouder
- sap van 1 citroen
- 2 theelepels zout
- 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 middelgrote gepelde ui
- 2 gepelde teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel, geschild
- 1,5 theelepel chilipoeder
- 2,5 deciliter yoghurt
- 2 theelepels korianderzaad
- 2 theelepels komijnzaad
- 1 theelepel anijszaad
Meer Recepten
- Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde asperges met roodbaarsfilet
Met asperges, dragon en kervel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - tamtammetje76
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Husseini kebab (gemarineerde lamsspiesjes)
- Allergieen informatie