Allergie informatie: Geroosterde blinde vinken
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gehakt
- 8 kalfslapjes
- 8 plakjes spek
- 1 teen knoflook, geperst
- 1 ui, gesnipperd
- 1 eetlepel peterselie, gehakt
- peper
- zout
- 2 theelepels paprikapoeder
- 16 blaadjes verse rozemarijn
- 1 ei
- 8 cocktailprikkers
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Geroosterde aardappeltjes
Met aardappelen, rozemarijn en olijfolie uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Geroosterde aardappelpartjes
Met aardappelen, olijfolie en peterselie uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - louca - Geroosterde groenten
Met paprika, uien en bleekselderij uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Bijgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Geroosterde blinde vinken
- Allergieen informatie