Allergie informatie: Gerookte kiptortilla’s
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfiletrollade
- 1,5 eetlepel olie
- 2 limoenen
- 3 teentjes knoflook
- 1 eetlepel Mexicaanse kruiden
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 10 bloemtortilla’s
- 2 avocado’s
- 150 milliliter zure room
- 5 takjes koriander
- pittige tomatensalsa:
- 400 gram tomaten
- 2 rode pepers
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 5 takjes basilicum
- 1 eetlepel limoensap
- 1 theelepel suiker
- zout
- peper
Meer Recepten
- Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kippensoep met champignons
Met pakje kippensoep, kipfilet en peterselie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gerookte kipfilet
Met kipfilet, sla en friet uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - hooijenga - Witlofsalade met kipfilet en bietjesdressing
Met witlof, gerookte kipfilet en bietjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Gerookte kiptortilla’s
- Allergieen informatie