Allergie informatie: Gemarineerde spareribs
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo spareribs
- 2 blaadjes laurier
- 3,75 deciliter water
- 1 eetlepel rietsuiker
- 1 teentje knoflook
- 1 uitje
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 eetlepels balsamico-azijn
- 1 eetlepel extra rietsuiker
- 1 theelepel oregano
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Spareribs valentine
Met spareribs, uien en citroenen uit Verenigde Staten
4 porties - 1 uur en 25 minuten
Vlees - valjo - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde asperges met roodbaarsfilet
Met asperges, dragon en kervel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - tamtammetje76
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Gemarineerde spareribs
- Allergieen informatie