Allergie informatie: Gemarineerde spare-ribs in bouillon
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui, in stukken
- 3 tenen knoflook, gehakt
- 2 selderijstengels, in stukken
- 3 wortels, in stukken
- 1 liter bouillon
- 3 laurierbladen
- 2 takjes thijm
- peper
- zout
- 25 gram bruine suiker
- 1 deciliter azijn
- 2 eetlepels ketchup
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel worcestershiresaus
- 1 eetlepel dusseldorf mosterd
- 2 kruidnagels
- 1 mespunt cayennepeper
- 3 kilo spareribs
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde ribeye
Met ribeyesteak, olijfolie en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Cah Brokoli (Broccoli met spekreepjes in bouillon)
Met broccoli, bouillon en mager spek uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Gemarineerde spare-ribs in bouillon
- Allergieen informatie