Allergie informatie: Gemarineerde karbonades
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 (schouder)karbonades
- 0,5 kopje ketjap manis
- tomatenketchup
- 1 a 2 theelepels ketoembar (koriander)
- 1 a 2 theelepels laos
- 1 a 2 theelepels djahé (gemberpoeder)
- 1 a 2 theelepels koenjit (kurkuma)
- 1 a 2 theelepels boemboe saté
- (heel klein mespuntje ve-tsin)
- eventueel wat sambal of sweet chili saus
- 1 ui, in grove stukken
- 2 teentjes knoflook, in kleine stukken
- klein beetje olie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde ribeye
Met ribeyesteak, olijfolie en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk - Gemarineerde olijven
Met olijven, wijnazijn en olijfolie extra vierge uit Italie
4 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Gemarineerde olijven uit de oven
Met olijven, rozemarijn en rode peper uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Gemarineerde karbonades
- Allergieen informatie