Allergie informatie: Gegrilde Zalm op de BBQ
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 zalm
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepel zout
- peper
- knoflookzout
- 1 komkommer gewassen, gedroogd, in plakjes
- 2 sjalotten, gepeld en gesnipperd
- 3 eetlepels boter
- 3 eetlepels peterselie, vers gehakt
- 3 eetlepels dille, vers gehakt
- 2 eetlepels basilicum, vers gehakt
- 12 citroenen, in schijfjes
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Gegrilde zalm op de bbq
- Allergieen informatie