Allergie informatie: Gegrilde Lamsbout in papier
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo lamsbout
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel peper
- 125 milliliter citroensap
- 2 eetlepels uitgeknepen knoflook
- romano of parmezaanse kaas in 8 blokjes van 0,5 centimeter
- 175 gram tapenade of pesto met zongedroogde tomaten
- 2 vellen vetvrij papier, met olie ingevet.
- 1 vel bruin bakpapier, aan beiden zijden met olie ingevet.
Meer Recepten
- Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Lamssoep met aubergine en paprika
Met lamsbout, witte bonen en pruimen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Soepen - jaccor - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Gegrilde lamsbout in papier
- Allergieen informatie