Allergie informatie: "Bretonse" zalm a la Suus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 mooie stukken zalm van ca. 125/150 gram
- knoflookolie
- sap van 1 citroen
- Bretonse kruiden (is een mix van provencaalse kruiden en 5 soorten algen)
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- "bretonse" zalm a la suus
- Allergieen informatie