Allergie informatie: BBQ Visfricandel op Spaanse wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 liter water
- 1,5 theelepel zout
- 2 eetlepels azijn
- 1 ui, gepeld en gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijn gehakt
- peper
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
- 2 eieren
- 1 kop paneermeel
- 2 eetlepels olie
- 8 citroenschijfjes
- 750 gram kabeljauwfilets
Meer Recepten
- BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Bbq visfricandel op spaanse wijze
- Allergieen informatie