Allergie informatie: BBQ karbonades / ribs
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 milliliter tomatenketchup
- 300 milliliter donkere soyasaus
- 200 gram honing
- 5-7 centimeter geschaafde gember
- 5 tenen knoflook, geperst
- flinke scheut sherry
- 2 eetlepels ketjap manis
- tak rozemarijn, alleen de blaadjes
- 20 karbonades of porties ribs (5 beentjes lang)
- 4 lenteuitjes, fijngesneden
- water
Meer Recepten
- BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - BBQ ananas
Met ananas, olijfolie en kaneelpoeder uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon - Aardappels met tijm bij de bbq
Met aardappelen, tijm en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Bbq karbonades / ribs
- Allergieen informatie