Allergie informatie: Asperges met gebakken kipfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram witte asperges
- 15 gram zout
- 750 gram groene asperges
- 15 gram zout
- 4 kipfilets
- 1 liter kippenbouillon
- 4 eieren
- 75 gram boter
- 4 takjes munt
- 1 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Asperges met gebakken kipfilet
- Allergieen informatie