Allergie informatie: Ajam sapit
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 knoflook
- 1tl sambal oelek
- 0,25 theelepel trassi
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 eetlepel gula djawa
- 2 kippepoten of drumsticks
- olie
- water
- asem ( tamarinde)
- geraspte kokos
- 0,25 blok santen
- zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ajam sapit
- Allergieen informatie