Allergie informatie: Warme aardappel-andijviesalade met chorizo
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram krielaardappelen
- 300 gram chorizo
- 400 gram gesneden andijvie
- 2 theelepels grove mosterd
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 uien
- (olijf)olie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Warme aardappel-andijviesalade met chorizo
- Allergieen informatie