Allergie informatie: Tartiflette
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg vastkokende aardappels, als je eraan kan komen liefst de heerlijke franse rattes
- 1 gerijpte reblochon van 500 gram (is een soort kaas uit de Savoie)
- 200 gram gerookte magere spekblokjes
- 4 fijngesneden uien
- boter
- zout en peper
- 1 deciliter room
- 4 deciliter witte wijn
- 1 teentje geperste knoflook
Meer Recepten
- Tartiflette met bacon
Met aardappelen, bacon en brie uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk - Tartiflette
Met aardappelen, tartiflettekaas en spekjes uit Frankrijk
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Ovenschotels - trails - Tartiflette
Met reblochonkaas, aardappelen en spek uit Frankrijk
5 porties - 50 minuten
Ovenschotels - annelies2702 - Tartiflette
Met kaas, aardappel en kippenbouillon uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Ovenschotels - sannepiet - Tartiflette
Met reblochon franse kaas, aardappelen en magere spekblokjes uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - jurski
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Tartiflette
- Allergieen informatie