Allergie informatie: Surinaamse kerrieaardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram geschilde aardappelen, in stukjes (4 x 4 cm)
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 tomaat, in stukjes
- 0,5 eetlepel patak kerriepasta
- 125 milliliter water
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Surinaams vleesgerecht
Met shoarmavlees, gyrosvlees en nasivlees uit Suriname
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Rijstgerechten - brandaris - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Surinaamse Quorn
Met quorn, taugeh en paprika uit Suriname
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - 34533 - Surinaamse kip
Met kipfilet, rijst en brocolli uit Suriname
4 porties - 20 minuten
Gevogelte - conqi82 - Bloemkool Masala (Surinaamse bloemkool)
Met bloemkool, kerrie en tomatenpuree uit Suriname
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Surinaamse kerrieaardappelen
- Allergieen informatie