Allergie informatie: Sudtirolse aardappeltjes met saucijs
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepel olijfolie
- 4 rundersaucijzen
- 700 gram sperziebonen, schoongemaakt
- 1 ui, gesnipperd
- 75 gram bacon, in reepjes
- 700 gram aardappelpartjes (koelvers)
- 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
- 3 eetlepel zwarte olijven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Sudtirolse aardappeltjes met saucijs
- Allergieen informatie