Allergie informatie: Spaanse gebakken aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo nieuwe aardappelen in partjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 200 gram fijngesneden tomaten
- 1 eetlepel wijnazijn
- 2 stuks fijngesneden rode peper
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel mediterane kruiden
- 2 tenen fijngesneden knoflook
- versgemalen zwarte peper en zeezout
- platte peterselie als garnering
- aioli of mayonaise
- olijfolie
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Spaanse gebakken aardappelen
- Allergieen informatie