Allergie informatie: Schotel van kip, kikkererwten en aardappels
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele kip, botten verwijderd en in stukken gehakt
- 1 grote aardappel, in stukjes
- 1 blik (400 gram) kikkererwten, uitgelekt en afgespoeld
- 100 gram ongezoete, natuurlijke pindakaas
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 ui, fijngesneden
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel gemalen koriander
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
- 1 theelepel droge schilfers chilipeper
- 1 theelepel zout
- 250 milliliter water
Meer Recepten
- Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk