Rauwe andijviestamppot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snij de in dunne reepjes en was de vervolgens.
    Laat uitlekken op een grote vergiet.

    Bak de in een koekepan tot ze lichtbruin en ietwat knapperig zijn.
  2. Schep ze dan met een schuimspaan uit de pan en leg ze op een schotel of in een bakje.

    Was de geschilde en snij ze in niet te grote stukken.
    met de in niet al te grote stukken te snijden.
  3. Kook de aardappels met eventueel een beetje in ca 25 minuten gaar.
    Giet ze dan af, voeg wat melk en een klontje boter aan de aardappels toe en stamp het geheel tot een smeuiige puree.
    Voeg dan beetje bij beetje de rauwe toe tot en geheel vermengd zijn.
    Voeg de en wat toe en schep alles goed door elkaar.

    Eet er desgewenst een gehaktballetje, een stukje rookworst of iets dergelijks bij.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Rauwe andijviestamppot

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rauwe andijviestamppot
VariatieAantalGang
Rauwe andijviestamppot met knapperig ontbijtspek1Stamppotten
Rauwe andijviestamppot met champignons en komijnekaas1Stamppotten
Rauwe andijviestamppot met piccalilly en slasaus van vroeger1Winter

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
197 kcal
9%788 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rauwe andijviestamppot