Allergie informatie: Pittige zuurkoolstampot
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram mager gerookte spekblokjes
- 2 uien
- 1 rode paprika
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel paprikapoeder
- mespunt nootmuskaat
- 500 gram wijnzuurkool
- 2 deciliter rode wijn
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 friszure appel
- 200 gram salami
- 1 zakje aardappelpuree voor 4 personen of zelfgemaakte puree van 1 kg aardappels
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Pittige zuurkoolstampot
- Allergieen informatie