Allergie informatie: Ovenaardappeltjes met twee sausjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kg kleine nieuwe aardappels
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel milde paprikapoeder
- 1 eetlepel fijn gesneden peterselie
- grof zeezout
- zout en peper
- 500 milliliter mager yoghurt
- 100 milliliter slasaus (op basis van yoghurt)
- 2 lente -uitjes
- 2 haringfilets
- 1 eetlepel citroensap
- kerrie
- suiker
- 1 ei
- 1 stuk komkommer
- 1 bos radijsjes
- 0,5 bakje tuinkers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Ovenaardappeltjes met twee sausjes
- Allergieen informatie