Allergie informatie: Kip met zuurkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 braadkuiken of poularde in vieren (ik gebruik zelf 4 kippepoten)
- 50 gram ontbijtspek, in dobbelsteentjes
- 1 kleingesneden ui
- 1 appel, in stukjes
- 500 gram zuurkool
- 2 laurierblaadjes
- 2 deciliter water
- 2 kruidnagelen
- 2 theelepels tijm
- 12 geplette jeneverbessen
- 100 gram boter of margarine
- zout
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Kip met zuurkool
- Allergieen informatie