Allergie informatie: Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in blokjes gesneden
- 1 pak AH gemengde biologische groenten (diepvries)
- 250 gram verse sperziebonen, ontdaan van hun uiteinden en door middengebroken zodat zij van gelijke grootte zijn
- 1 duopak voorgekookte krieltjes (700 gram)
- 1 pot Indiase roerbaksaus kerrie
- 50 gram rozijnen, gewassen en drooggedept
- olie
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
- Allergieen informatie