Allergie informatie: Guiso de patatas
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kalfslappen
- vastkokende aardappels voor 4 personen
- 6 eetlepel olijfolie (hittebestendige)
- 2 grote uien
- 2 tenen knoflook, schoongemaakt en van kern ontdaan
- 2 middelgrote winterwortels
- 1 rode paprika
- 4 tomaten, ontdaan van vel en zaadlijsten
- kippenbouillon
- 1 blad laurier
- 1 afgestreken theelepel saffraanpoeder
- 200 gram verse doperwten (zonder dop)
- 1 kopje witte wijn
- zout
- peper
Meer Recepten
- Patatas bravas, hete aardappelen
Met aardappels, tijm en knoflook uit Spanje
4 porties - 50 minuten
Tapas - katrien-spanje - Zeebaars al Donostia con patatas
Met zeebaars, aardappelen en olijfolie uit Spanje
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - alberto_monique
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Guiso de patatas
- Allergieen informatie