Allergie informatie: Gekookte aardappels met gehaktsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo aardappels (iets kruimig)
- 1 kleine bloemkool
- 0,5 kilo spruitjes (diepvries, 0,5 zak)
- 500 gram (mager) rundergehakt
- 1 grote witte ui
- 2 tenen knoflook
- zout
- peper
- 2,5 theelepel nootmuskaat
- 2 theelepels peterselie
- 1 theelepel kerriepoeder
- 5 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel currysaus
- 200 milliliter water
- 2 theelepels maizena
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Gekookte aardappels met gehaktsaus
- Allergieen informatie