Allergie informatie: Aardappelpannenkoeken met schnitzelreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 milliliter melk
- 21 gram verse gist (of 10 gram droge gist)
- suiker
- 250 gram vastkokende aardappels
- 250 gram bloem
- 2 eieren
- zout
- peper
- 1 ui
- 250 gram champignons
- 2-3 zoetzure augurken (pot)
- 500 gram varkensschnitzel
- 2 eetlepel olie
- 150-200 milliliter slagroom
- 1 groentebouillonblokje
- 4 theelepels boter
- 3 eetlepels aardappelzetmeel of allesbinder
- 2 eetlepels (grove) mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappelpannenkoeken met schnitzelreepjes
- Allergieen informatie