Allergie informatie: Aardappelcurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram aardappelen
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 theelepel kurkuma
- 1 theelepel mosterdpoeder
- 1 theelepel gemalen koriander
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel garam masala
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 500 gram wortels
- 2,5 deciliter groentebouillon
- zout en verse peper uit de molen
- 150 gram erwten (uit diepvries)
- een half bosje peterselie
- 2 lente uitjes
Meer Recepten
- Vegetarische aardappelcurry
Met aardappels, milde currypasta en rode paprika uit India
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - ikooi
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappelcurry
- Allergieen informatie