Allergie informatie: Aardappel, ui en brietaartjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 375 gram bladerdeeg, ontdooid
- 750 gram vastkokende aardappels, in blokjes van 3 cm
- 60 milliliter olijfolie
- 4 uien, in dunne ringen
- 2 tenen knoflook, geperst
- 4 eetlepels verse tijmblaadjes
- 2,5 eetlepel grove mosterd
- 200 gram brie, in stukken
- 2 eieren
- 200 milliliter crème fraiche
- groene salade, voor erbij
Meer Recepten
- Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel
Met kipfilet, courgette en aardappel uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - robancona - Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Chips
Met aardappel, olie en zout uit Nederland
3 porties - 10 minuten
Aardappelgerechten - davebroek
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappel, ui en brietaartjes
- Allergieen informatie