Allergie informatie: Aardappel-Kerrieschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels plantaardige olie
- 675 gram vastkokende aardappelen, in grove stukken
- 2 uien, in vieren gesneden
- 3 teentjes knoflook, geperst
- 1 theelepel garam malasa
- 1/2 theelepel koenjit
- 1/2 theelepel gemalen komijn
- 1/2 theelepel gemalen koriander
- 2,5 gemberwortel, geraspt
- 1 rode spaanse peper, fijngesneden
- 250 bloemkoolroosjes
- 4 tomaten, ontveld en in vieren gesneden
- 75 diepvries erwten
- 3 deciliter groente bouillon
- blaadjes koriander, om te garneren
Meer Recepten
- Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel
Met kipfilet, courgette en aardappel uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - robancona - Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Chips
Met aardappel, olie en zout uit Nederland
3 porties - 10 minuten
Aardappelgerechten - davebroek
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappel-kerrieschotel
- Allergieen informatie