Allergie informatie: Zalmhapje op licht roggebrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sneetjes licht roggebrood
- 15 gram boter
- 150 gram zalmfilet
- 2 theelepels citroensap
- 3 eetlepels roomkaas
- zout
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Cosmopolitan
Met wodka, cointreau en cranberrysap uit Verenigde Staten
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha - Empal daging (licht gekruid rundvlees)
Met sukadelappen, knoflook en laos uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor - Ikan Bakar (licht mildgekruide tonijn)
Met tonijn, citroen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hapjes
- Zalmhapje op licht roggebrood
- Allergieen informatie