Allergie informatie: Visballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram gedroogde gezouten kabeljauw
- 350 gram bloemige aardappels
- 1 eetlepel olie
- 5 deciliter olie om te frituren
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 4 eetlepels peterselie
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 ei
- verse peterselie om te garneren
Meer Recepten
- Indonesische vissoep
Met visfilet, gember en bouillon uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Soepen - endah11752 - Ikan bakso tenggiri (visballetjes van makreel in bouillon)
Met makreel, sagomeel en selderie uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Sajoer oyong (kippenbouillon met visballetjes)
Met kippenbouilllon, visballetjes en prei uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Soepen - jaccor - Bebotok Ikan (visballetjes in saus)
Met kabeljauwfilet, rode lombok en selderij uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Visballetjes met kerriepeentjes
Met tongschar, krieltjes en bospeen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - helma1
- Home
- Recept
- Hapjes
- Visballetjes
- Allergieen informatie