Allergie informatie: Sateh burgers
Terug naar het receptIngrediënten
- 300-400 gram rundergehakt
- 1 ei
- 1 flinke eetlepel satékruiden (liefst vd toko)
- (anders zelf maken: 2 delen ketoembar, 1 deel djintan, 1 deel djahe)
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 volkoren beschuit verkuimeld
- 2 flinke theelepels pindakaas
- 4 eetlepel ketjap manis
- scheutje (ongekruide) wokolie zoals walnoot- of rijstolie
Meer Recepten
- Pittige Chicken-tonight
Met kipfilet, rijst en chicken tonight sateh uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - c4th - Sateh ayam
Met kipfilet, trasi en citroensap uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Gevogelte - gdamwijk - Vegetarische burgers
Met courgettes, ui en witte rijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vegetarisch - lucyvader - Sateh Surpreme
Met varkensvlees, sojasaus en gember uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Snacks - fiscalo - Gele spitskoolrijst en burger in ketjapsaus
Met spitskool, rijst en quorn uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ikooi
- Home
- Recept
- Hapjes
- Sateh burgers
- Allergieen informatie