Recensies van Sambal-ei
Terug naar Sambal-eiRecensies
-
Mensen laat de Ve-stin er echt uit, dit is een materiaal dat zeer slecht is voor de gezondheid. En voegt niets toe aan de smaak van het gerecht. @Marloes De rest van de kruiden schaf je een keer aan en gebruikt het een hele tijd. Dus de kosten vallen nog wel mee dan. Als je niet tegen te hete gerechten kan moet je alle ingrediënten halveren, En de lomboks en 3 soorten peper (bijvoorbeeld zwarte-witte-groene) weglaten. Na het toevoegen van de eieren een 45 minuten op een heel laag vuur laten intrekken, let op niet laten koken. Als het geheel te droog wordt kan je wat water toevoegen
-
Het lijkt me heel lekker maar er moeten zoveel (hete) kruiden in dat het toch heel duur wordt als je die allemaal nog moet kopen. En het zal wel heel erg heet zijn. Ik ga het toch proberen. Hopelijk vind ik het recept nog terug. Groeten Loddtje.Marloes gaf dit recept 3/5 sterren