Allergie informatie: Röstie met zalm en forel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 750 gram grote aardappels
- 1 ei
- 1-2 eetlepels bloem
- zout
- peper
- 2-3 eetlepels boter
- 4 eetlepels crème fraiche
- 1 theelepel citroensap
- suiker
- 1-2 takjes dille
- 2 kleine gerookte forelfilets (ca. 125 gram)
- 4 theelepels cranberrycompote (pot)
- 4 plakken gerookte zalm (ca. 100 gram)
- eventueel citroen voor garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Röstie met zalm en forel
- Allergieen informatie