Allergie informatie: Risottoballetjes met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram risottorijst
- 200 gram zalm
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 eetlepel kappertjes, fijngesneden
- 1 ei
- 50 gram paneermeel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Risottoballetjes met zalm
- Allergieen informatie