Allergie informatie: Ragout van eend met paddenstoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram gedroogd eekhoorntjesbrood, geweekt
- 1 bosje bleekselder
- 1 winterwortel
- 200 gram ui
- 2 teentjes knoflook, fijn gesnipperd
- 6 eetlepels olijfolie
- 500 gram eendenvlees van de dijen of filets
- 3 laurierblaadjes
- 2 takjes tijm, gesnipperd
- 2 takje rozemarijn, gesnipperd
- 2 takjes oregano, gesnipperd
- 5 kruidnagels, gekneusd
- 10 peperkorrels, gekneusd
- 250 milliliter rode wijn
- 1000 gram tomaten, gepeld en ontzaad
- 400 milliliter gevogeltefond (zie mijn recept van gevogelte fond(wild))
- 3 eetlepels roomboter
- 125 gram fijn geraspte Parmezaanse kaas
- kruidenmix (totaal 5 eetlepels):
- 1 theelepel oregano
- 2 theelepels platte peterselie
- 2 theelepels tijm
- 2 theelepels basilicum
- 3 theelepels venkel
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Ragout van eend met paddenstoelen
- Allergieen informatie