Allergie informatie: Quiche Lorraine, zalmvariant
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram bloem
- snufje zout
- 100 gram roomboter (+ boter om in te vetten)
- 1 deciliter koud water
- 4 eieren
- 200 milliliter crème fraîche
- 50 milliliter yoghurt
- peper
- 75 gram feta
- 25 gram geraspte kaas
- 150 gram gerookte zalm, in plakken
- taartvorm Ø 22/24 cm
- plastic folie
Meer Recepten
- Salami Quiche
Met salami, eieren en kaas uit Nederland
8 porties - 40 minuten
Taart en gebak - leentje22 - Hamprei quiche
Met prei, kaas en bladerdeeg uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Hartige taarten - hesterodonnell - Quiche met gerookte makreel, ei en dragon
Met opperdoezer aardappelen, makreel en quichedeeg uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Hartige taarten - bettyvandijk - Krieltjes-taartje voor de kerst
Met krieltjes, lichtbruine basterdsuiker en bladerdeeg uit Nederland
4 taarten - 25 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Quiche met ham en prei
Met ham, prei en kaas uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Hartige taarten - elkeanemoon
- Home
- Recept
- Hapjes
- Quiche lorraine, zalmvariant
- Allergieen informatie