Allergie informatie: Pittige Pakora
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 deciliter yoghurt
- 75 gram kikkererwtenmeel (besan)
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel garam masala
- 0.5 theelepel kurkuma
- 0.5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 langwerpige aubergine van 500 gram of 72 grote spinaziebladeren
- 6 deciliter plantaardige olie om te frituren
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hapjes
- Pittige pakora
- Allergieen informatie