Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige cabanossi rolletjes recept
Pittige cabanossi rolletjes recept

Pittige cabanossi rolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Snijd de deegplakken in tweeŽn. Snijd hieruit driehoekjes van 6 cm. Schep een toefje mosterd in het midden van elk driehoekje. Snijd de worst in stukjes van 7 cm en leg ze op de mosterd. Bestrijk de punten van de driehoekjes met wat water. Rol ze rond de worstjes. Druk het deeg licht aan, zodat de punten blijven zitten. Leg de rolletjes op een ingevette bakplaat en bestrijk ze met een mengsel van eidooier en 2 theelepels koud water. Bak de rolletjes in 17.5 minuten goudbruin. P.S. De rolletjes kunt u ook ongeveer 2 dagen van te voren maken. Warm ze wel even op voor het serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige cabanossi rolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven