Allergie informatie: Pepesan oedang (garnalen hapje)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gepelde garnalen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel assem
- 0,5 deciliter olie
- boemboe's:
- 2 fijngemaakte kemirienootjtjes
- 2 blaadjes salam
- 0,5 theelepel serehpoeder
- 0,5 theelepel laospoeder
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels suiker
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hapjes
- Pepesan oedang (garnalen hapje)
- Allergieen informatie