Allergie informatie: Pasteitjes met kippenragout
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de kippenbouillon:
- 1 kipfilet
- 1 kippenbout
- 1 liter water
- 1 ui
- 1 prei
- 1 wortel
- 4 peperkorrels
- 0,5 bosje peterselie
- 2 blaadjes foelie
- voor de pasteibakjes:
- 1 ei
- 8 plakjes bladerdeeg
- 1 ui
- 1 prei
- 2 blaadjes foelie
- 4 peperkorrels
- 1 bosje peterselie
- voor de ragout:
- 1 ui
- 50 gram boter
- 60 gram bloem
- 100 milliliter room
- 150 gram paddenstoelen
- 0,5 bosje peterselie
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hapjes
- Pasteitjes met kippenragout
- Allergieen informatie